Produktionsledare Ifö Electric

Produktionsledare Ifö Electric

Dina arbetsuppgifter
Ifö Electric söker nu en produktionsledare med tekniskt intresse och tydligt ledarskap som kan ta det dagliga produktionsansvaret. Vi erbjuder dig en tjänst i ett företag komplett med produktutveckling, försäljning och produktion.

I ditt ansvar som produktionsledare har du det övergripande ansvaret för den dagliga produktionsverksamheten där du säkerställer produktionen genom planering och fördelning av arbete utifrån satta mål och tidsplaner. Du ansvarar för arbetsplatsens säkerhet samt det systematiska förbättringsarbetet i syfte att effektivisera produktionen och öka kvalitén. I detta arbete involverar du självklart din personal där ni tillsammans utvecklar dessa områden. Du initierar förbättringar och leder dessa till implementering. Vidare utbildar du i de rutiner och instruktioner som finns och kompletterar vid behov med nya. Avvikelsehantering, underhållsplanering, visst inköp samt kontakter med externa entreprenörer ingår också i din tjänst. Du har fullt personalansvar för din arbetsgrupp som består av ca 20 medarbetare där du arbetsleder, utför medarbetarsamtal samt ansvarar för kompetensutveckling.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst behöver du några års erfarenhet i en ledande befattning, gärna inom industri och produktion och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning i grunden, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har en god datavana, är van vid affärssystem och använder Officepaketet obehindrat.

Som person är du nyfiken, prestigelös och förändringsbenägen. Du är handlingskraftig, startar aktiviteter som du sedan leder och avslutar på ett effektivt vis. Du har lätt för att fatta beslut och du leder, motiverar och följer upp dina medarbetare på ett sätt som engagerar. Det är naturligt för dig att hjälpa dina medarbetare operativt när de och du stöter på problem eller utmaningar i produktionen. Du trivs med att arbeta i en liten och informell organisation med korta beslutsvägar.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Ifö Electric med Maxkompetens och vi ser mycket fram emot ditt visade intresse för tjänsten. Du söker tjänsten på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se Sista ansökningsdag är 25 november 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Ifö Electric är ett av Europas ledande företag inom säkringsteknik, servisskåp samt belysningsarmaturer i porslin. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför våra egna produkter. Företaget arbetar med porslin, naturens eget material, med formgivning som är tidlös och klassisk. Koncernen har 45 anställda, omsätter 120 miljoner och har god lönsamhet. Läs gärna mer på www.ifoelectric.com
Mer info
Kontaktperson Therese Hulte
Telefon 0447814480
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.