Installations- och serviceelektriker

Installations- och serviceelektriker

IA Eltjänst AB är ett familjeägt företag som finns i Åhus. Vi har i dagsläget 12 elektriker och behöver anställa fler elektriker för att möta en växande efterfrågan. Arbetsuppgifterna är varierande. Vi arbetar med allt från nybyggda villor till fastighetsservice och butiker. Din arbetstid är förlagd ute hos våra kunder.

Vi söker dig som är noggrann, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna beslut. Som person är du positiv och utåtriktad. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är en förutsättning.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Utbildad elektriker och ECY-certifikat
  • Arbetslivserfarenhet 2-4 år
  • B-körkort
  • Svenska i både tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande.

Vi tar emot din ansökan på monica@iael.se För mer info eller frågor kring tjänsten ring Monica 044-5901130.
Mer info
Kontaktperson Monica Gyllerup
Telefon 044-5901130
Email Mejla Monica Gyllerup
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IA Eltjänst AB är ett familjeägt, behörigt elföretag som utgår från Åhus och Kristianstad. Vi arbetar med alla typer av elinstallationer och elarbeten i Skåne och Blekinge där våra kunder är främst byggföretag, fastighetsbolag och butiker men vi tar även emot förfrågningar från privatpersoner.

Vi är i dagsläget 12 anställda elektriker och alla våra montörer innehar ECY-certifikat (=godkänd elutbildning). Vi vill framförallt förknippas med personlig service och hög kvalitet.