Servicetekniker SlangExpress, Kristianstad

Servicetekniker SlangExpress, Kristianstad

Vill du ha ett omväxlande tekniskt arbete i en fartfylld miljö? Vill du arbeta med härliga medarbetare och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en av oss och Sveriges snabbast växande slangservice - SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker till Kristianstad!

Arbetsuppgifter
SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi tillverkar och byter slang på plats hos kunden. Som servicetekniker för SlangExpress kommer du att serva kunder på plats ute i fält, med en av våra servicebussar. I rollen ingår även kundbearbetning och merförsäljning. Ditt primära upptagningsområde blir Kristianstad med omnejd, där du arbetar i nära samarbete med andra servicetekniker i regionen.

När du inte är ute på fältet och hjälper kunder, arbetar du på plats i butikens verkstad. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning.

Tjänsten som servicetekniker är väldigt varierad där ingen dag är den andra lik. Arbetet kan innefatta allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang, på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier.

Tjänsten innebär även beredskap med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon på vardagar ingår vid schemalagda beredskapstillfällen.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Du får stor frihet under ansvar med chans att hitta nya införsäljningsmöjligheter av våra produkter och tjänster. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder olika interna produktutbildningar samt kompetensutveckling. Som ny servicetekniker på Hydroscand får du inledningsvis åka med en erfaren kollega. Du får även genomgå grundläggande säkerhetsutbildningar såsom Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med hydraulik- och/eller fordonsteknisk bakgrund och som gillar att ta i när det gäller. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig, uppskatta en varierande vardag och vara serviceinriktad.

B-körkort och en vana av att skruva och meka är ett krav.

Då filialen i Kristianstad är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Lund (Servicechef) på telefon: 040-143793

Sista ansökningsdag är den 5 december 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.