Transportbilssäljare Ford

Transportbilssäljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Ford Hedin Bil i Kristianstad och vi söker därför en driven och engagerad transportbilsäljare som kan utveckla vårt distrikt. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya transportbilar - från första kontakt till avslutad affär. Stort fokus ligger på proaktiv bearbetning av nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta exklusivt med bilmärket Ford, som idag är ett av Sveriges mest sålda märke på transportbilssidan. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och våra finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.

På vår anläggning i Kristianstad arbetar idag 19 medarbetare fördelat på Verkstad/Plåt och Försäljning. Vi är ett härligt gäng som trivs tillsammans och som är nyfikna på att få träffa vår nästa kollega.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning B2B, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar och eller uppsökande försäljning. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift. Har du en lokal förankring med ett stort nätverk är detta ett plus.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig/självgående person, men har samtidigt lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är lösningsorienterad, förtroendeingivande och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, tjänstebil, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba med ett av marknadens starkaste varumärken? Vill du börja eller bygga vidare på din karriär med oss? Låter detta som klippt och skuret för dig? Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mattias Lyberg
Email Mejla Mattias Lyberg
Område Kristianstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Mobility Group AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.