Transportbilssäljare Ford

Transportbilssäljare Ford

Om rollen

I vår etablering av Ford Hedin bil i Kristianstad expanderar vi kraftigt och söker efter en positiv, självgående och engagerad transportbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya transportbilar - hela cykeln från första kontakt till avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärsrelationer och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker dig som är en naturlig relationsbyggare och kan lätt skapa kontakt med människor. Du är lösningsorienterad och förstår vikten av att jobba proaktivt mot uppsatta mål. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från uppsökande verksamhet med stort eget ansvar. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i vårt team i Kristianstad. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och smittar av dig av din entusiasm och positiva inställning.

B-körkort fordras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Du kommer få jobba med en produktportfölj som är starkare och mer innovativ än någonsin. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.