Industrielektriker

Industrielektriker

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter;
  • Arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustning
  • Följa upp driftsstopp inom ansvarsområdet och ta fram åtgärdsförslag för att minimera dessa
  • Arbeta med uppföljning i underhållsystem
  • Vara delaktig i arbete med utveckling och projekt
Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet som industrielektriker med fördel inom processindustrin. Du har kunskap inom automationsteknik och erfarenhet av felsökning samt styr- och reglerteknik. Meriterande om du arbetat i Siemens eller Mitsubishi.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du tar initiativ och håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Information och kontakt

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, 8 h per dag och varierar inom intervallet 05.30-16.30.
Var åttonde vecka ingår beredskap.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 24 oktober. Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044 - 5906507, eller rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044-5906505

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Jennie Johansson
Telefon 044-5906505
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. KHScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning.

Nu söker vi en industrielektriker till vårt starka och kompetenta team som består av ca 30 medarbetare som leds av Andreas Hartvig, underhållschef. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.