Drift/mediatekniker

Drift/mediatekniker

Har du erfarenhet från VVS, ventilation eller kyla? Då kan det vara dig vi söker till vår media-grupp på HKScan i Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter

Som mediatekniker kommer du övergripande att arbeta med driftsupport, underhåll, förbättringsarbete och systemövervakning av våra media-anläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Sköta drift, underhåll och övervakning av ångproduktion, värme- och kylsystemen, tryckluft och gaser.
  • Att utföra förebyggande, korrigerande och akut underhåll.
  • Medverka till att ta fram och uppdatera nödvändig och önskvärd dokumentation för drift och underhåll.
  • Deltaga i riskanalyser samt miljöanalyser.
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har sedan tidigare en teknisk bakgrund och ett par års erfarenhet inom drift och underhåll. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom kyla, VVS, eller ventilation. Rollen kräver att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du är nyfiken, vill lära dig nya saker och vill alltid fortsätta utvecklas i din roll. Då du ibland kommer att ställas inför utmanande uppgifter är din självständighet, initiativförmåga och kreativitet också viktiga faktorer för att lyckas i rollen.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid med placering i Kristianstad. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till en början är inhyrd via Wikan Personal i sex månader för att sedan gå över i anställning på Scan förutsatt att allt fungerar.

Arbetstiden är dagtid 07.00-16.00.

Tillsättning sker efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 7 juni.
För mer information eller om du har några frågor kring tjänsten, kontakta konsultchef Jennie Johansson på 044 - 590 65 05.

Om Wikan Personal
Mer info
Kontaktperson Jennie Johansson
Telefon 044-5906505
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. KHScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

Nu söker vi en mediatekniker till vårt team! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.