Lönekonsult

Lönekonsult

Dina arbetsuppgifter

I din roll som lönekonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar med löneberedning, uppstarter av nya kunder, kundutbildning, rapportering och avstämning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling. Vi jobbar mestadels med små/medelstora kunder med stor variation mellan branscher.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Löpande löneberedning och ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Arbeta framåtriktat med digitala lösningar
Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration. Du har minst två års erfarenhet av arbete inom lön. Meriterande för denna tjänst är om du sedan tidigare har konsulterfarenhet och har erfarenhet av Hogia lön.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Grant Thornton och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du söker tjänsten snarast möjligt, sista ansökningsdag är den 15 oktober 2019.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson tel: 044-590 65 14.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revision- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Läs gärna mer om oss på www.grantthornton.se

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en härlig tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss.

Vi växer och har ökad efterfrågan på våra tjänster och söker nu en lönekonsult till kontoret i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.