Supporttekniker till Sveriges största livsmedelsexport i Åhus!

Supporttekniker till Sveriges största livsmedelsexport i Åhus!

Har du ett brinnande intresse för IT och service samt vill arbeta på Sveriges största exportör inom Vin & Sprit? Här får du chansen att ingå i ett spännande team på ett stort företag som sätter sina anställda i fokus!

Missa inte chansen och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Supporttekniker i vår kunds servicedesk kommer du arbeta i en bred roll för alla slags IT-relaterade ärenden. Detta innebär att vara ansikte utåt mot alla slutanvändare som finns i Åhus och Nöbbelöv.

Du kommer vara första kontaktperson där du lyssnar in behov och äger ärendet från start till att problemet är löst. Via ett ärendehanteringssystem kommer ärenden in löpande och via telefon, mejl och fjärrstyrning kan du sedan lösa problemet, själv eller med hjälp av någon av dina mer erfarna kollegor.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Hantering av Active Directory
  • Support av tekniska system och utrustning
  • Underhåll och support av applikationer och operativsystem
Din profil

Som person tror vi att du är ansvarsfull, strukturerad och serviceminded. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort driv för att utvecklas och du behöver trivas med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg. Självklart är du en lagspelare, du trivs i nära samarbete med dina kollegor och stöttar gärna upp när det behövs!

Krav:
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT och teknik
  • Erfarenhet som supporttekniker
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:

* Längre erfarenhet av IT som Supporttekniker

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Omfattning: Heltid, 3 månader med chans till förlängning
Placeringsort: Åhus
Arbetstider: 07:00-15:20, 07:30-15:40, 08:40-17:00
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges största livsmedelsexportör med huvudkontor i Stockholm och i deras produktion i Åhus tillverkas en av världens mest sålda vin- och spritdrycker. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 500 marknader.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.