Ledande montör till Gunnar Karlsen i Kristianstad!

Ledande montör till Gunnar Karlsen i Kristianstad!

Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Strävar du efter utveckling och drivs av sammanhållning och gemensamma mål?

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Som Ledande montör har du stort ansvar ute i projekten. Du kommer arbeta självständigt med att planera, leda, fördela samt samordna verksamheten på arbetsplatsen. Utföra kvalitets- och miljökontroller i projekten är också en viktig del i din roll.

I rollen som Ledande montör kommer du även arbeta med montering utav ventilation. Det kan vara att hänga upp och montera ventilationskanaler, planera håltagningar, byte/installation aggregat och mer därtill. Du kommer arbeta i nyproduktioner som kan variera från allt till några veckor och upp till 1-2 år i produktionstid.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Montering och installation av ventilation
  • Delta i byggmöten
  • Ansvara över leverans och montagematerial
  • Driva projekt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar
Din profil

Då du i rollen som Ledandemontör kommer arbeta i en ledande roll ute hos kunder letar vi efter dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du som person är mogen, social och arbetar på ett ansvarsfullt sätt. Vi ser gärna att du är framåt och driven med stor inriktning på service och ser kunden som nr 1.

Krav:
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
  • Självgående montör inom ventilation
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet eller utbildning
  • Ledande montör
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Kristianstad
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen Sverige AB är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. GK Sverige levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. De arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Koncernen driver sin verksamhet utifrån kontor i Norge, Sverige och Danmark. Koncernens huvudkontor ligger i Oslo, den svenska verksamheten drivs från Stockholm, medan huvudkontoret i Danmark finns lokaliserat i Odense.

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.