Junior markprojektör till konsultföretag

Junior markprojektör till konsultföretag

Vill du vara med om att bygga framtidens samhälle? Tycker du om problemlösning? Har du därtill en utbildning inom anläggning eller väg/vatten så är den här tjänsten helt rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

- Projektering av väg/gata/mark i CAD-miljö (Civil3D)

Som junior markprojektör arbetar du med att projektera morgondagens vägar och gator. Projekten är intressanta och nyskapande, med kunder inom såväl offentlig som privat sektor. Arbetet involverar planering, utbyggnad, underhåll och ombyggnad av väg, gata och mark. Större delen av tiden arbetar du med att rita på kontoret. Stöter du på problem har du alltid ett svar nära till hands - din avdelning känd för att vara den mest hjälpsamma på företaget.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant högskoleutbildning (högskole- eller civilingenjör, alternativt YH med lämplig inriktning: ex anläggning, väg/vatten, VVS-ingenjör)
  • Kunskaper inom CAD
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Kunskaper inom Civil3D

Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort:Kristianstad
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De skapar lösningar och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling, och har kontor både i Sverige och internationellt. Med bred och djup kompetens är de experter på att erbjuda helhetslösningar till sina kunder, och du får här möjligheten att bli del ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter. Helhetstänket gör att du får en unik chans att lära dig det mesta inom samhällsbyggnad, samtidigt som du blir en del av en kompetent avdelning där man tycker om att ha roligt tillsammans.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.