Innesäljare till tryggt företag i Kristianstad

Innesäljare till tryggt företag i Kristianstad

Är du en framåtsträvande person som drivs av försäljning? Strävar du efter utveckling, målsättning och trivs i en roll där du får ta eget ansvar? Då är denna tjänsten för dig!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Som Innesäljare hos vår kund kommer du arbeta med att sälja marknadsundersökningar, hjälpa kunder nå ut till sina kunder och andra liknande produkter. Det kan vara tjänster som t.ex. marknadskartläggning, besöks-/mötesbokning och statistiska undersökningar. Här kommer du som Innesäljare bearbeta upp egen kundstock och bygga långsiktiga relationer med kunder.

Här kommer du få en bra introduktion i början för att sedan börja arbeta mer självständigt. Här får du även rätt coachning och utbildning för att förbättra din roll så mycket som möjligt.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Bygga kundrelation
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Uppföljning och kundvård
Din profil

Vi ser att du som Innesäljare är social, trevlig och driven framåt. För att klara av rollen ska du vara ansvarstagande, lyhörd och alltid sträva efter att bli bättre. Då den mesta kontakten sker över telefonsamtal ska du trivas att prata i telefon. Här kommer du ingå och vara en i teamet samtidigt som du ska ha hungern att jaga själv.

Krav:

* Svenska i tal och skrift

Meriterande:

* Tidigare erfarenhet inom försäljning.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kristianstad
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Fast lön + Provision

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar med och säljer marknadsbearbetning. De hjälper företag och kunder att sänka sina självkostnader, öka deras kunskap om marknaden och öka responsen på marknadsaktiviteter.

De är i dagsläget ca 40 anställda och har kontor i Kristianstad, Gävle och Lidköping.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.