Ingenjör sökes till tjänst som Tillgänglighetskonsult

Ingenjör sökes till tjänst som Tillgänglighetskonsult

Är du en driven och kommunikativ person? Vill du utvecklas i en varierande roll där du får arbeta med viktiga samhällsfrågor? Sök tjänsten som junior tillgänglighetskonsult idag!

Dina arbetsuppgifter

Detta är en varierande tjänst där du får möjlighet att påverka framtida fysiska ute- och innemiljöer. Du kommer att arbeta med viktiga frågor gällande tillgängligheten på såväl privata som allmänna platser. Du kommer att få en erfaren mentor till hjälp för att utvecklas i tjänsten och med tiden bli självgående i rollen som konsult. Målet är att du i framtiden ska bli en certifierad tillgänglighetskonsult och du kommer få den hjälp och arbetslivserfarenhet som krävs för att uppnå detta.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rådgivare till beställare angående tillgänglighet.
  • Rådgivning och utbildning av internanställda angående bestämmelser kring tillgänglighet.
  • Granska och skriva handlingar för ny- och ombyggnation.
  • Besiktiga och syna färdiga projekt ute på plats.
Din profil

För att du ska lyckas i denna rollen ser vi att du har ett genuint intresse för tillgänglighetsarbete och att det finns en ambition om att bli certifierad inom området. Du ska kunna stå upp för fina frågor och vara envis i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning, T.ex. Arkitekt, Projektör eller byggingenjör
  • Kunskap inom PBL och BBR
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av Bluebeam
  • Projekt- eller konsulterfarenhet
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kristianstad eller Växjö
Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De har sin bas i Europa men affärer och kunder finns över hela världen. Företaget har ett brett utbud av specialister och kompetenser som tillsammans skapar ett kraftfullt verktyg i omvandlingen av städer och landskap. Detta är en attraktiv arbetsgivare som förespråkar vidareutveckling, mångfald och kreativitet. På kontoret i Kristianstad arbetar de med infrastruktur och industri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.