Ingenjör med projektledarambitioner till globalt företag i Bromölla

Ingenjör med projektledarambitioner till globalt företag i Bromölla

Har du ett genuint intresse för processindustrin och motiveras av att driva projekt? Är du strukturerad och har en vilja att utvecklas i en global organisation? Ta då chansen att söka tjänsten hos vår spännande kund i Bromölla! Utvecklingsmöjligheterna är enorma!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som processingenjör hos vår kund är din huvudsakliga uppgift initialt att skapa CAD-modeller utifrån kundanpassade projektspecifikationer. I den här tjänsten kommer du att arbeta i ett team med erfarna kollegor för att utveckla dina tekniska kunskaper så att du successivt kan ta dig an mer komplexa projekt och installationer. När du börjar arbeta med dina egna projekt kommer en stor del av tjänsten innebära resor till kunder över hela världen och därför är det viktigt att du är flexibel och vill utvecklas i en internationell miljö. Det här är ett företag som vill satsa på dig, vi tror därför att du ser dig som projektledare i framtiden!

Du kommer att arbeta i ett familjärt företag med stark trygghet och spännande möjligheter till utveckling!

Din profil

Du är utbildad ingenjör med relevant inriktning och har ett stort intresse för processindustrin. Som person ser vi att du är kreativ och en problemlösare både när det kommer till förmågan att kommunicera och när oväntade utmaningar dyker upp under projektets gång. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, det är därför viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din kommunikativa förmåga och vilja att utvecklas.

Skallkrav:
  • Utbildad ingenjör inom maskinteknik, processteknik eller motsvarande
  • Körkort B
  • Engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av CREO alternatvit annat CAD-program
  • Flerspråkig
Villkor

Start: Omgående
Arbetstid: Heltid, flexibla arbetstider
Placeringsort: Bromölla
Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722-145453
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande tillverkare av processutrustning inom sin bransch. Med en global organisation och lång erfarenhet tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.