CAD-Konstruktör sökes till spännande miljöteknikföretag

CAD-Konstruktör sökes till spännande miljöteknikföretag

Vi söker dig som är duktig på CAD, är noggrann och är mån om att göra ditt bästa på jobbet. Ta chansen att jobba med vår härliga kund i Yngsjö!

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör arbetar du med teknik och design. Du arbetar främst med att ritning och konstruktion i Inventor och AutoCAD. Det är en varierad tjänst där du kommer att rita inom olika projekt. Du kan även komma att få konstruera biogasanläggningar, pumpgropar, bassänger och vattenrör. Du följer tydliga instruktioner och får tilldelat dig dina arbetsuppgifter, samtidigt som du uppmuntras till att ta egna initiativ.

Din profil

Vi söker dig som brinner för konstruktionsarbete och uppskattar såväl ett brett arbetssätt som ett djupgående. Vi tror att du som person är ambitiös, flitig och har ett kritiskt tänk. Du är noggrann i ditt arbete och tar dina uppgifter på stort allvar. Viktigt är att du lätt tar till dig ny information och gärna ifrågasätter.

Skallkrav:
Tidigare erfarenhet av AutoCAD och Inventor

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom konstruktion
Relevanta projekt på din fritid

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Yngsjö, Åhus
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 alt. 8-17
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett miljöteknikföretag som funnits i 150 år. Företaget erbjuder helhetslösningar inom avlopps-och vattenrening genom bland annat vattenreningsverk, biogasanläggningar, geoenergisystem och ansvarar för hela kedjan i sina projekt. Inom sin bransch ligger företaget i framkant och tar sig an både mindre och större projekt. Ren energi och rent vatten är kärnan i verksamheten som riktar sig både mot kommuner, industrier och privata fastigheter världen över. Vår kund är placerad i Yngsjö utanför Åhus i stora fräscha lokaler. Arbetsplatsen präglas av god stämning, högt i tak och ett gemensamt engagemang för miljön.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.