Projektör med tekniskt intresse till väletablerat företag

Projektör med tekniskt intresse till väletablerat företag

Har du ett tekniskt intresse, grundläggande CAD-kunskaper och trivs med att vara spindeln i nätet? Just nu söker vår kund en engagerad projektör till sitt team!

Dina arbetsuppgifter

Som projektör har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara involverad i ett flertal projekt parallellt och ha kontakt med kunder, beställare, leverantörer och tekniker. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att söka tillstånd, göra kostnads- och resursberäkningar samt beställa material. Du kommer även att arbeta fram nätkartor och scheman samt dokumentera i CAD.

Du kommer att ingå i ett team om både tekniker och projektörer. Som projektör arbetar du självständigt i varje projekt och har eget ansvar över dina arbetsuppgifter.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Som person är du kommunikativ, har hög arbetsmoral och drivs av att se resultat. Du vill ständigt utvecklas i din roll och trivs med att ha ett nära samarbete med både kunder och kollegor. Då rollen kräver CAD-kunskaper är det viktigt att du känner till detta sedan tidigare och är villig att lära.

Skallkrav:
Teknisk gymnasieutbildning inriktning el/tele (som lägst)
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Tidigare erfarenhet av branschen
Entreprenadserfarenhet
Erfarenhet av fiber eller högre utbildning
Grundläggande kunskaper i CAD, exempelvis från din utbildning

Villkor

Placering: Kristianstad
Start: omgående alt efter semestern
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar tekniska tjänster för infrastrukturnätverk inom el och telekom, det som kallas infranet. De tekniska tjänsterna omfattar allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar. Vår kund inriktar sig på planering, bygg och underhåll av kunders el- och telenät. Som en ledande internationell aktör på marknaden är organisationen i växande fas och därför i behov att utöka sin personalstyrka. Rätt person får möjlighet till vidareanställning och därmed en trygg och stabil arbetsgivare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.