Vi söker en IT-konsult, med fokus på integrationer!

Vi söker en IT-konsult, med fokus på integrationer!

Flexeurope AB erbjuder konsulttjänster och programvaran flexite, till kommuner, statliga verk och privata företag som vill effektivisera och digitalisera sina arbets- och informationsflöden.

Nu söker vi en IT-konsult, en integrationsspecialist, till vårt konsultteam, med placering i Örnsköldsvik eller i Kristianstad.

I tjänsten som IT-konsult ingår du i vårt konsultteam och ansvarar bl.a för att planera, genomföra och fastställa design av integrationslösningar i kundprojekt. Det innebär att du är med från förstudie, val av integrationslösning, till krav för utveckling av lösningen.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.

Kvalifikationer:

   • Eftergymnasial utbildning inom IT, t.ex systemutvecklare eller motsvarande kunskaper, med en bred kompetens och erfarenhet inom teknik, projekt och kundrelationer
   • Erfarenhet av att arbeta som IT-konsult och vana att fånga och dokumentera kundens kravbild för vidare instruktion till våra utvecklare
   • Kunskaper i XML, Webservices (SOAP/REST), IT-säkerhet och Java/programmeringsspråk är meriterande
   • Erfarenhet av middleware, applikationer/integrationsservrar är meriterande
   • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är en strukturerad, lösningsorienterad och drivande IT-konsult. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder. Vi ser gärna att du har en kundvana och affärsmässighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning: Heltid, Placeringsort: Örnsköldsvik eller Kristianstad

Intresserad?

Vill du följa med på vår expansiva resa och hjälpa oss att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder.

Skicka din ansökan redan idag, genom att gå in på vår hemsida
https://www.flexite.com/sv/jobba-hos-oss

Intervjuer och urval sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Anders Bjuggstam, 0660-299503,
per-anders.bjuggstam@flexite.com
Mer info
Kontaktperson Per-Anders Bjuggstam
Telefon 0660-299503
Område Kristianstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexeurope AB erbjuder konsulttjänster och programvaran flexite, till kommuner, statliga verk och privata företag som vill effektivisera och digitalisera sina arbets- och informationsflöden. Vi har knappt 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling med hjälp av digitala processer.

Vi vet hur man driver komplicerade och omfattande verksamhetsutvecklingsprojekt som ett fungerande team. Vi har erfarenhet, organisation och teknik för att säkerställa leveranser av den typ som kunderna efterfrågar. Tillsammans med kunderna tar vi reda på vilka resultat som förväntas och optimerar processer för att producera det som efterfrågas. Med programvaran säkerställer vi att processen fungerar och verkligen levererar de resultat den måste. Programvaran flexite är en modern low code utvecklingsplattform med vilken kunderna kan skapa obegränsat med kraftfulla, skalbara, digitala och säkra applikationer, utan behov av komplicerad kodning.

Vi finns representerade med egna kontor i Stockholm, Örnsköldsvik och Kristianstad. Vi har ett 100-tals kunder i ett 40-tal länder. Exempel på kunder är Malmö Stad, Konsumentverket och Stockholms Läns Landsting, Akzo Nobel.

Vi har AAA-rating och värderar våra goda kundrelationer högt!