Verksamhetskonsult

Verksamhetskonsult

Är du en positiv, noggrann och serviceinriktad person som gillar att hjälpa andra och vill arbeta med ett glatt gäng inom en bransch med stora förändringar.

Då ska du söka tjänsten som verksamhetskonsult hos Företagsdata i Åhus AB.

Elvira Utilitysystem

Elvira är ett debiteringssystem för energi- och utilityföretag. Programmet består även av en mobilapp, slutkundswebbportal, mätvärdesdatabas och kopplingar till andra kringliggande system i våra kunders verksamhet.

För att systemet ska bli så användarvänligt som möjligt utvecklas Elvira ständigt och i nära samarbete med våra kunder. Resultatet efter år av utveckling har gjort Elvira till ett överskådligt och lättarbetat fleranvändarsystem.

Elvira bygger på .NET-plattformen och utvecklas i programspråket C#. systemet är utvecklat för Windows och Microsoft SQL Server.

Aktuell tjänst – Verksamhetskonsult

Din uppgift är att förstå kunden, deras verksamhet och processer och hjälpa dem att använda systemet på bästa sätt. Vid förändringar vägleda och utbilda kunden hur de ska arbeta i systemet på bäst sätt.

Du ser också till att ta dina projekt från start till mål.

I dina arbetsuppgifter ingår att finna lösningar för användarna, ta emot, dokumentera, klassificera och reproducera felanmälningar och önskemål om förändringar i programmet.

Arbetsstället är i Åhus strax söder om Kristianstad, men du kommer ibland även att besöka våra kunder runt om i Sverige.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dig som person och förväntar oss att du är social, serviceinriktad samt duktig på att strukturera dig.

Kunskap och erfarenhet om energibranschen är meriterande och underlättar även för dig som söker arbetet.

Vi söker dig som har:
  • Arbetat som konsult.
  • God kunskap i olika affärs- och ekonomisystem.
  • Kunskap om databashantering (gärna Microsoft SQL Server).
  • Systemet är på svenska så du uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till bil.
Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@fdab.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare

Heltid

Lön

Fast månadslön
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsdata i Åhus AB startade 1994 i Åhus och vi är idag stolta leverantörer till en mängd små och medelstora företag över hela Sverige, både gällande system och hårdvara. Vår kunskap och våra uppdragsgivares utmaningar leder till utveckling och nya sätt att tänka och jobba.