Solcellsmontörer

Solcellsmontörer

Everöds Elbyrå fortsätter att växa och behöver utöka teamet med 2 st Solcellsmontörer. Som Solcellsmontör arbetar du med installation av kompletta solcellsanläggningar i Kristianstad/Hässleholm/Sölvesborg med omnejd.

På Everöds Elbyrå erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete med goda förutsättningar för att trivas och utvecklas i yrkesrollen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett lag med andra montörer och elektriker som tillsammans installerar kompletta solcellsanläggningar av högsta kvalité till privathushåll, företagsfastigheter och lantbruk.
Du erbjuds ett varierat arbete där vi gemensamt hjälps åt genom hela processen med all kompetens och personal i vårat eget företag.
En roll i ett engagerat och prestigelöst team där alla få chans att utvecklas, bidra och ta del av företagets fortsatta framgång.
Möjlighet att bli en del av ett väletablerat bolag som satsar på trivseln hos medarbetarna genom en social kultur, frihet att styra sitt eget arbete och goda förmåner vilket har lett till en låg personalomsättning.
Möjlighet att jobba på ett företag med spetskompetens inom el-, energi- och värme som värdesätter kundnöjdhet och som utvecklat långsiktiga kundrelationer genom åren.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker er som redan arbetar inom yrket eller har tidigare erfarenhet från solcellsmontage. Du kanske redan i dag arbetar tillsammans i ett tvåmannalag där båda är sugna på en ny utmaning?
I tjänsten ingår servicebil, så B-körkort är ett krav för anställning. Du ska även vara bekväm med att arbeta på hög höjd, samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och har en god samarbetsförmåga samt alltid strävar efter att leverera bästa möjliga service till alla våra kunder och medarbetare.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0721-83 99 83 eller Catharina Holgersson, 0721-83 99 82

Tillträde under första kvartalet 2021.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-77 99 83
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everöds Elbyrå startade sin verksamhet år 1965 och är idag ett företag som arbetar med värmepumpinstallationer, elinstallationer, solceller och laddboxar. Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt säljkontor i Höör mitt i Skåne och har idag 30 anställda.
Läs mer om företaget på www.everod-el.se.