Elektrodrift söker elektriker!

Elektrodrift söker elektriker!

Elektrodrift är beläget i Kristianstad och söker nu elektriker till sitt team!

Här utförs alla förekommande elarbeten, vi sköter om allt från service till ny- och ombyggnation av elanläggningar, men vår styrka ligger inom industrin.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar både service och nyetablering på allt ifrån byggen i olika storlek, till helhetsomfattande el-projekt på exempelvis industrianläggningar, villabyggen och butiker. Tjänsten innebär en hel del kundkontakt, därför värdesätter vi din förmåga att bygga upp och upprätthålla goda kundrelationer.
På Elektrodrift erbjuds trygghet och gemenskap i ett stabilt företag där målsättningen är att du ska trivas, må bra och bli en långvarig medarbetare.

Du utgår från firman i Kristianstad varje morgon och tar dig därefter till arbetsplatserna med firmabil.

Din bakgrund
Du som söker har erfarenhet från branschen och har B-körkort.
Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.

Vi söker dig som är utbildad elektriker, gymnasie- eller likvärdig utbildning och vi ser helst att du har några års erfarenhet av yrket.

Du är en noggrann, ordningsam, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ, då största delen av arbetstiden är förlagd ute hos våra kunder.

Som person är du positiv, serviceinriktad och social. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning.
Du talar och skriver obehindrat på svenska.

B-körkort är ett krav.
Arbete på mobila arbetsplattformar är meriterande.

Tjänstgöringsgrad
Heltid

Tillträdesdag
Omgående, enligt överenskommelse

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.
Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Lernia Bemanning för Elektrodrift's räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Elektrodrift. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Persson via e-post: hanna.persson@lernia.se eller telefon: 0722-54 11 46

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.