Elektriker till ELEKTRODRIFT

Elektriker till ELEKTRODRIFT

Vi expanderarar i regionen och söker därmed nya medarbetare. Vi erbjuder våra kunder alla förekommande elarbeten, vi sköter om allt från service till ny- och ombyggnation av elanläggningar men vår styrka ligger inom industrin.

Vi söker därför Elektriker.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kan innehålla både arbete på stora som små byggen till helhetsomfattande el projekt på t.ex. industrianläggningar, villabyggen och butiker. Den omfattar både service och nyetablering. Tjänsten innebär en hel del kundkontakter, därför värdesätter vi din förmåga bygga upp och upprätthålla goda kundrelationer.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker- gymnasie eller likvärdig utbildning och vi ser helst att du har några års erfarenhet av yrket.

Du är en noggrann, ordningsam, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna initiativ. Då största delen av arbetstiden är förlagd ute hos våra kunder.

Som person är du positiv, serviceinriktad och social. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi erbjuder dig trygghet och gemenskap i ett stabilt företag där vår målsättning är att du ska trivas hos oss och bli en långvarig medarbetare.

B-körkort är ett krav.

Arbete på mobila arbetsplattformar är meriterande.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträdesdag: Omgående

Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. Vi tar emot ansökningar på info@elektrodrift.com
För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Mathias Rugart, 044 – 21 47 50.
Mer info
Kontaktperson Mathias Rugart
Telefon 044214750
Email Mejla Mathias Rugart
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2021 (31 dagar kvar)