Elektriker sökes till Kristianstad

Elektriker sökes till Kristianstad

Elektrodrift finns i Kristianstad. Vi erbjuder våra kunder alla förekommande elarbeten, vi sköter om allt från service till ny- och ombyggnation av elanläggningar, men vår styrka ligger inom industrin.

Vi expanderarar i regionen och söker därför Elektriker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med allt från arbeten på stora som små byggen till helhetsomfattande elprojekt på t.ex. industrianläggningar, villabyggen och butiker. Du kommer både att arbeta med service och nyetablering. Största delen av arbetstiden är förlagd ute hos våra kunder.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker på gymnasienivå eller innehar motsvarande utbildning och vi ser helst att du har några års erfarenhet av yrket.

Du är en noggrann, ordningsam, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna initiativ.

Som person är du positiv, serviceinriktad och social. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi erbjuder dig trygghet och gemenskap i ett stabilt företag där vår målsättning är att du ska trivas hos oss och bli en långvarig medarbetare.

B-körkort är ett krav.

Arbete på mobila arbetsplattformar är meriterande.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträdesdag: Omgående

Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. Vi tar emot ansökningar på info@elektrodrift.com
För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Mathias Rugart, 044 – 21 47 50.
Mer info
Kontaktperson Mathias Rugart
Telefon 044214750
Email Mejla Mathias Rugart
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2020 (49 dagar kvar)