El-teknisk Sälj- och marknadsassistent till Electro Trading

El-teknisk Sälj- och marknadsassistent till Electro Trading

Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för marknadsföring? Trivs du i en bred roll där du ges stor möjlighet att få vara med och påverka företagets fortsatta tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som sälj- och marknadsassistent till Electro Trading.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Till Electro Trading söker vi nu en sälj- och marknadsassistent som kommer att inneha en viktig roll inom företaget och vara den sammanhållande länken gällande alla marknadsaktiviteter samt säljsupport. Electro Trading befinner sig på en spännande resa vidare in i den digitala världen där du kommer vara en viktig spelare både som utförare likväl som bollplank internt som externt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Ta fram marknadsmaterial i både bild och text
 • Översättning och anpassningar av marknadsmaterial från leverantörer
 • Hålla hemsidan uppdaterad
 • Kommunikation i sociala medier
 • Koordinering av marknadsaktiviteter såsom mässor och event
 • Säljsupport - uppdatera prislistor och produktsortiment
Tjänsten passar dig som trivs i en familjär organisation, där flexibilitet, service och engagemang är viktiga ledord. Electro Trading arbetar med noga utvalda leverantörer runt om i Europa som står för högkvalitativa produkter och där du kommer vara en viktig länk till leverantörernas marknadsavdelning. Då Electro Trading är inne i ett digitalt förändringsarbete tror vi att du är en person som är kommunikativ och lyhörd samt värdesätter ett bra samarbete med övriga kollegor för att tillsammans nå företagets målsättningar. Utifrån en stor portion nyfikenhet, beslutsamhet och engagemang ska du vara med att utveckla Electro Trading för en ökad kundnytta. Du kommer att vara placerad vid filialen i Kristianstad och rapportera till säljchefen.

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och kunskap av liknande arbetsuppgifter inom sälj och marknadsföring. Du har med fördel en elteknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom området för att snabbt kunna sätta dig in i företagets produkter och kunder. Vidare har du ett stort intresse samt nyfikenhet för digital marknadsföring och vill utvecklas vidare inom området tillsammans med Electro Trading.

För att lyckas i rollen som sälj- och marknadsassistent på Electro Trading ser vi att du känner igen dig på följande punkter:
 • Relevant utbildning för tjänsten
 • Erfarenhet av att jobba med Adobe CC
 • Vana av CMS-verktyg
 • Bemästrar svenska och engelska i så väl tal som skrift
 • Grundläggande kunskaper i MS Office
 • B-körkort
 • Självgående med ett noggrant och strukturerat arbetssätt
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som sälj- och marknadsassistent.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Kristianstad

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander på 073-353 75 39 alternativt karolina.bjorkander@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation

Electro Trading ET AB grundades 1985 och är ett agenturföretag som importerar, marknadsför och säljer produkter till bland annat den svenska Elnäts-, Bygg- och VA-marknaden. Vi har huvudkontor och lager i Bromma, Stockholm, samt ett försäljningskontor i södra Sverige. Vi är sex anställda varav två är stationerade i Kristianstad. Vi representerar företag från Tyskland, Belgien och Holland. Vi ska erbjuda den svenska marknaden produkter som håller högsta kvalitet. Med vår kunskap, flexibilitet och höga servicenivå ska Electro Trading alltid upplevas som en pålitlig samarbetspartner och leverantör. Läs mer på www.electrotrading.se

Sökord: digital marknadsföring, marknadsföring, marknadsassistent, marknadskoordinator, försäljning, kommunikation, Electro Trading
Mer info
Kontaktperson Karolina Björkander
Telefon 0733537539
Område Kristianstad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.