EKO Fjälkinge söker bagerichef

EKO Fjälkinge söker bagerichef

EKO Fjälkinge söker bagerichef till Sveriges förmodligen största och billigaste Butiksbageri & Café.

Vi satsar stort och är beredda att utvecklas, därför söker vi dig som utmanas av möjligheten att skapa ett unikt bageri med den senaste tekniken och ett team av medarbetare.

Därför söker vi en kreativ chef som vill vara med i uppbyggnaden och som kommer ansvara för bageri, konditori & kallskänk.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift som ansvarig för avdelningen är att utveckla, starta upp och driva södra Sveriges troligtvis största, häftigaste och effektivaste butiksbageri. Vi har ett väl fungerande konditori idag och med det som grund vill vi öppna ett bageri utöver det vanliga. För att vi tillsammans ska överträffa våra kunders förväntningar krävs det att du har förmågan och engagemanget att utveckla vårt sortiment och skapa hållbara rutiner.

Tjänsten innebär ansvar för helheten i bageri, konditori och kallskänk som drivs som en avdelning. Då du leder och delegerar är det viktigt att du har god kunskap och erfarenhet som Bagare & Konditor. Erfarenhet av försäljning, servering och kallskänk är meriterande.

Butiksbageriet kommer baka både från grunden och från färdiga degämnen samt montera och dekorera tårtor och bakverk. Vi arbetar med stora volymer vilket också medför ett högt tempo.

Du ansvarar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen. Du är delaktig i att utveckla sortiment, göra kalkyler och sätta priser. Fjälkinge är också navet i koncernen vilket innebär att vara behjälplig till våra övriga butikskonditorier som vi idag har på 4 andra orter.

I tjänsten ingår att ha personalansvar för hela teamet, till en början räknar vi med ett team på 8-10 personer. Personalplanering och schemaläggning ingår i tjänsten. Vi använder idag Quinyx som bemanningssystem.

Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp och rapportera till butikschefen.

Butiken är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten är en tillsvidareställning och avser heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

Din bakgrund
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och självklart för produkterna. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera. Vi värdesätter ett effektivt och lugnt arbetssätt som skapar förutsättningar för medarbetarna. Struktur, noggrannhet och ordning & reda är en självklarhet. Som arbetsledare är du kommunikativ, bra på att delegera, tydlig och entusiasmerande.

  • Du har en utbildning som bagare eller konditor och minst 5 års branscherfarenhet. HACCP-utbildning är ett krav och god vana att arbeta i livsmedelsäker miljö är meriterande.
  • Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är meriterande.
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.
  • Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. EKO Gruppen expanderar både i sortiment som i Fjälkinge men också genom nyetableringar. Under 2019 har vi öppnat butiker i Örebro & Sundsvall. Nästa etablering blir i Norrköping under hösten 2020.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 24 November 2019

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansökan tas endast emot via länken nedan:

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Rosenqvist, Butikschef EKO Fjälkinge mail: andreas.rosenqvist@bergendahls.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Rosenqvist
Email Mejla Andreas Rosenqvist
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (10 dagar kvar)