Konditor med avdelningsansvar - EKO Stormarknad Fjälkinge

Konditor med avdelningsansvar - EKO Stormarknad Fjälkinge

EKO Stormarknad · Fjälkinge

Våra medarbetare på Eko bidrar varje dag till unika shoppingupplevelser för våra kunder! Här kan du arbeta med bla Kläder, Blommor, Godis, Lek, Inredning, Säsong, kondis & vår glada kassalinje.

Vi vill förstärka vårt kondisgäng med ytterligare en konditor i världsklass!

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som konditor är att arbetsleda södra Sveriges troligtvis största, häftigaste och effektivaste butikskonditori. Vårt Café Enjoy är fortfarande inne på sitt första år och nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa, där vi tillsammans satsat stort, ger våra kunder något utöver det vanliga och överträffar förväntningar. Vi värdesätter förmågan att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Vi producerar stora mängder av tårtor och bakelser, både för att sälja i butiken och som vi serverar i vårt butikskonditori Enjoy. Kreativitet och smarta lösningar är en del av konceptet. Erfarenhet av volymförsäljning är meriterande.

Tjänsten innebär ansvar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen. Du är delaktig i vår gemensamma utveckling och bidrar med nytänkande och engagemang som driver oss framåt.

Vi värdesätter förmågan att leda och fördela arbetet genom att fokusera på utsatta mål och riktlinjer. Du är en förebild för dina medarbetare.

Butiken är öppen 9-20 alla dagar. Vårt café är också öppet årets alla dagar så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning.

För tjänsten krävs det att:
  • Du har en gymnasial utbildning och minst 3 års branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande som vi anser är likvärdigt.
  • God svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.
  • Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien
Som person är du engagerad och handlingskraftig med stort intresse för försäljning och för produkterna. Du inspireras av utmaningar och siktar alltid på bästa resultat i varje uppgift.

Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad, noggrann och värdesätter ordning och reda. Som arbetsledare är du tydlig, kommunikativ, bra på att delegera så att hela teamet når gemensamma mål.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 6 December 2020

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse

Vi tillämpar löpande anställning vliket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.
Mer info
Telefon 044-56500
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på Eko Stormarknad vill vi att du ska trivas. Du välkomnas av en kultur där mångårig erfarenhet möter djärva visioner och en stark framåtanda. Vi presterar tillsammans i en organisation som är så liten att varje röst kan bli hörd. Vi vill att du ska ha goda förutsättningar för ett glädjefyllt jobb där du bidrar till att skapa vår EKO –anda, varje dag på jobbet.