Service Tekniker Hospital Segment

Service Tekniker Hospital Segment

The Job Responsibilities

Är du en tekniker som vill utvecklas, resa och bidra till förbättring inom sjukvården? Titta närmare på vår lediga tjänst som servicetekniker.

Dräger Sverige AB söker nu en servicetekniker (Field Service Engineer) till vårt Service-Team inom medicinskt tekniska produkter, det är önskvärt att du är stationerad i Skåneområdet. Dräger är en Nordisk Organisation där våra tekniker kan välja att utgå ifrån ett eller flera av våra kontor runt om i Norden. Våra kontor ligger i Kista, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Drammen och Helsingfors, men möjligheten för hemmakontor finns också.

I tjänsten som Servicetekniker ingår bland annat akut- och planerat serviceunderhåll på Drägers produkter inom medicinsk teknik. Du installerar, underhåller, inspekterar och reparerar kunders produkter. Som servicetekniker hanterar du även uppföljningar av regelbunden planerad service samt akuta driftstopp inom ditt ansvarsområde och tar fram åtgärdsförslag för att minimera dessa händelser.

I arbetet har du daglig kontakt med kunder för support och felsökning, vilket ställer krav på hög servicekänsla, kompetens och kundfokus. Därutöver kan du med din goda kommunikativa förmåga hjälpa såväl kunder som kollegor med att ge rätt rekommendationer om service och reservdelar. Alla våra tekniker får genomföra utbildningar för att bli certifierade att kunna utföra det arbete som rollen kräver. Tack vare våra interna utbildningar finns det stora möjligheter att kunna utvecklas.

Rollen som Servicetekniker är ett flexibelt arbete där du kommer kunna planera och strukturera upp din egen arbetsdag i stor utsträckning. Eftersom rollen medför en del resor och övernattningar bör du vara bekväm med att resa i tjänsten.

Your Qualifications
  • Har en teknisk utbildning. Vi ser att du har några års erfarenhet som servicetekniker. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av medicinsk teknik.
  • Är van vid att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Vi söker en person som är noggrann och strukturerad.
  • Har B-körkort, det är ett krav för att vara aktuell för denna tjänst.
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi tror också att du är positiv, serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra människor. Du är en lösningsorienterad person som är van vid att att jobba med utveckling och att förbättra. Vi ser positivt på ett genuint intresse för teknik och tekniska produkter, men även att du vil utvecklas och lära dig nya saker.

Who we are
Har du några frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen så får du gärna höra av dig till Angela Solbakke.

Mail: angela.solbakke@draeger.com

Telefon:+47 41 4024 00

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Angela Solbakke
Telefon +47 41 4024 00
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dräger is a leading international company in the fields of medical and safety technology. Whether in clinical applications, in industry, mining or emergency services: Dräger products protect, support and save lives. That's what our more than 13,000 employees have been striving for - every day for almost 130 years.