Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 800 medarbetare och har en omsättning på 11 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Placeringsort

Kristianstad

Arbetsuppgifter

Är du konstruktör och vill bli en del av vårt team på Derome Takstolar, passa på att sök.

Arbetet som konstruktör hos Derome Träteknik innefattar i huvudsak att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder.

Arbetsuppgifter består bl a av:
Konstruktion av takstolar, bjälklag, balkar, pelare mm
Dimensionering av infästningar
Upprätta takplaner
Sälja takstolar och takkoncept, samt marknadsföra koncernens övriga sortiment
Kontinuerlig kontakt med såväl nya som befintliga kunder

Det är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Som konstruktör är du kundens närmaste kontakt och står för service och kvalité. Du är därmed en viktig länk i den totala kedjan från ritning till färdigt projekt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen bör du vara byggnadsingenjör eller byggnadstekniker alternativt ha en teknisk bakgrund samt goda kunskaper inom konstruktion.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.
I din roll är det viktigt att du är serviceinriktad och kan prioritera. Vi tror också att du tycker det är roligt att göra affärer och framför allt att komma till avslut. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande. Du stimuleras av att arbeta både självständigt och i team. Som person är du drivande, strukturerad, noggrann och prestigelös. Du tycker om att arbeta mot uppställda mål, deadlines och är lösningsorienterad.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde 22 augusti. Placeringsort är vid vår anläggning i Kristianstad.

Passa tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 20 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2022-05-20

Kontaktperson

För mer information om tjänsten, kontakta vår Regionchef Mikael Larsson på tele 044-20 78 98.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar, prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter samt emballage. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se