Försäljningschef

Försäljningschef

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 500 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Någon av våra anläggningar i Södra sverige

Arbetsuppgifter

Vi söker en närvarande ledare som vill bli vår nya Försäljningschef takstolar för region syd! Som Försäljningschef får du en bred roll och med fokus på kundnyttan och affärsutveckling ansvarar du för att vidareutveckla och optimera vår försäljning av takstolar och produkter kopplade till dessa. Du arbetar nära dina kollegor inom konstruktion och försäljning vilka du också ansvarar för att leda och utveckla.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att hantera och utveckla strategiska affärer, budgetering, förhandlingar, konstruktion samt följa och utveckla verksamheten. Till din hjälp i arbetet har du ett team med cirka tio konstruktörer som du har personalansvar för. I ditt dagliga arbete ingår framför allt övergripande säljansvar för regionen men även hantera förfrågningar från våra kunder och konstruera tekniska lösningar. Du tar fram ritningar och offerter till kunder och har en kontinuerlig kontakt med dem. Resor förkommer som ett naturligt inslag i tjänsten.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen drivs du av och brinner för försäljning! Vi ser även att du har arbetslivserfarenhet inom försäljning och ledarskap samt kunskaper om konstruktion. Vi ser det som meriterande men är inget krav om du har en byggingenjörutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande.

Du drivs av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar. Självklart har du även ett genuint teknikintresse! Befattningen kräver ett stort mått av affärsmässighet och för att trivas behöver du vara driven, social, affärsmässig och jordnära. Förutom att du har en marknadsorienterad profil bör du ha god teknisk förståelse. Vi säljer kunskap och kompetens där vårt tekniska kunnande är en konkurrensfördel.

Övrig information

Tjänsten som är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering på någon av våra anläggningar i södra Sverige. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Anton Larsson, Försäljningschef, telefonnummer 044 - 20 78 94.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 9 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-05-09
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se