Fältsäljare Food/Impuls till Conaxess Trade, Blekinge / Östra Skåne

Fältsäljare Food/Impuls till Conaxess Trade, Blekinge / Östra SkåneFältsäljare

Blekinge / Östra Skåne

Lämplig bostadsort: Kristianstad med omnejd, alternativt annan ort inom distriktet.

Har du erfarenhet av att arbeta i en säljfokuserad roll mot dagligvaruhandeln och vill bli en del av framgångsrika Conaxess Trade? Som fältsäljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen.

Vi erbjuder

Du får jobba i ett framgångsrikt företag med starka varumärken. Vi håller ett högt tempo och har god kamratanda. Vi ställer höga krav på våra anställda vad gäller ansvar och engagemang samtidigt som vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. I tjänsten står Conaxess Trade för tjänstebil, mobil och surfplatta.

Arbetsuppgifter
Som fältsäljare kommer du att vara butikernas samarbetspartner, göra behovsanalyser, presentera kampanjer, föreslå aktiviteter, diskutera lönsamhet och värde på varumärken som Fishermans Friend, Färsking, Zeroh, Dextro, Aroma, Lätta, Flora mfl. Till din hjälp har du en engagerad ledning, en erfaren mentor, proffsigt säljmaterial och hjälpsamma fältsäljkollegor.

Din profil

För att klara av dina arbetsuppgifter bör du ha minst gymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller marknadsföring, tidigare säljerfarenhet från dagligvarubranschen samt god datorvana. Du är engagerad i det du gör och är resultat- och målinriktad. Du är en energisk lagspelare med förmåga att skapa goda och långsiktiga kundrelationer samt har god planeringsförmåga.

Kvalifikationer
  • Minst två års erfarenhet från en liknande roll eller som ansvarig inom berörd kategori i butik
  • Erfarenhet av att arbeta mot dagligvaruhandeln
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska
  • B-körkort
Som person är du trygg och genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att en av dina främsta motivationsfaktorer är att leverera goda resultat och att överträffa dina mål. Som fältsäljare är du van att fatta beslut samt att motivera dina kunder i regionen mot bättre resultat för båda.

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta divisionschefen Per Landblom på 0734-006303.

Skicka in CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conaxess Trade täcker sju nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör. De tänker globalt men agerar lokalt. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken Conaxess verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, B2B, DVH