Företagssäljare dokumenthantering

Företagssäljare dokumenthantering

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker Företagssäljare dokumenthantering till vårt kontor i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter

Canon Business Center Syd växer och behöver förstärka säljteamet med ytterligare medarbetare. Vi söker nu en säljare till vårt kontor i Kristianstad. Du kommer att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar inom dokumenthantering. I vårt sortiment finns allt från enkla kopiatorer till avancerad mjukvara. Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljning och utvecklar relationen. Dina kunder kommer vara medelstora företag. Du kommer att jobba med nykundsbearbetning samt utveckla och förvalta befintliga kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är en driven och framåtsträvande person, social och utåtriktad med ett stort mått av affärsmannaskap. Du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i frihet under ansvar. Du är en målmedveten person som vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat. Du har grundläggande IT-kunskaper (Office-paketet), talar och skriver god svenska och har körkort för personbil. Vi söker dig som har erfarenhet av B2B och uppsökande försäljning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med, alla känner till Canon! Du blir en del av en god säljorganisation som erbjuder säljstöd, tekniskt stöd och en strukturerad och beprövad försäljningsmetod. Du får också goda utvecklingsmöjligheter, Canon har ett eget karriärutvecklingsprogram och ser gärna sina medarbetare växa inom företaget.

Information och kontakt

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.
Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, läsa mer här på sidan eller kontakta Bengt Wallgren 0739-20 39 22, bengt.wallgren@canon.se.

I denna rekryteringar samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 13 maj 2019.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se