Välavlönad ventilationstekniker/montör

Välavlönad ventilationstekniker/montör

C4 Ventilation AB är ett helhetsföretag inom ventilation som utför OVK-besiktning, rensning, injustering, service/reparation samt montering av ventilationssystem. Vi arbetar även med styr- och reglerlösningar.

Vi söker nu dig med en meriterande erfarenhet av ventilationsyrket som vill ingå i vårt team som ventilationstekniker/montör.

Du ska vara praktiskt lagd, noggrann och att inneha B-körkort är ett krav.

Månadslön: 35.000:-/månad eller efter överenskommelse.
Vi söker också dig med mindre eller ingen erfarehet av ventilation men med en bakgrund i praktiska yrken som bland annat bilmekaniker, elektriker, bygg o.s.v.

Som ventilationstekniker kommer du att utföra allt från rengöring av ventilationskanaler till montering och reparationer av ventilationssystem. Arbetet kommer ske både självständigt och under handledning.

Maila din ansökan till info@c4ventilation.se

Vid förfrågningar:

Ella 0708 77 32 73

Tim 0733 92 46 94
Mer info
Kontaktperson Ella Wennberg
Telefon 0708-773273
Email Mejla Ella Wennberg
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.c4ventilation.se
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C4 Ventilation AB
startade år 1997. Vi utför allt från funktionskontroll, OVK-besiktning, injustering av luftflöden, ventilationsrensning, projektering och montering till service/reparationer av alla typer av ventilationssystem. Vi har många års erfarenhet av bostadsventilation i flerfamiljshus, industri- och kontorslokaler.


Tack vare lång erfarenhet, fortbildning och att vi följer marknadsutvecklingen, kan vi leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Vi arbetar systematiskt för att uppnå bästa kvalitet- och miljöpolicy.


Vi arbetar med både bostadsrättsföreningar, privata och offentliga fastighetsägare samt byggföretag. Vi värdesätter en god relation med våra kunder och har bra kontakt med våra leverantörer.

Vi utgår och utför arbete främst i Kristianstad med omnejd men arbeten kan förekommer i hela Skåne och Blekinge.