Distributionselektriker

Distributionselektriker

Till Elnät på C4 Energi söker vi en ny kollega som ska arbeta som distributionselektriker. Har du redan idag ett jobb som distributionselektriker eller elektriker och dessutom erfarenhet från energibranschen? Då kan du vara den vi söker!

C4 Energi är det lokala och miljövänliga energibolaget i Kristianstads kommun. Vi har drygt 110 anställda som arbetar i våra olika affärsområden med elnät, elhandel, solceller fibernät, biogas- och biogödselproduktion samt produktion av fjärrvärme och fjärrkyla. Företaget ägs av Kristianstads kommun och har en stark miljöprofil. Under 2020 har vi byggt en av Sveriges största solcellsparker vid Lägsta punkten, ett projekt som vår elnätsavdelning jobbat hårt med och vi är mycket stolta över. Vi är i ledningen både när det gäller vårt hållbarhetsarbete och när det gäller att värna om vår personal. På Elnät är vi cirka 30 medarbetare och ska nu bli fler.

Om tjänsten
Som distributionselektriker på C4 Energi kommer du att arbeta med:
  • förebyggande och avhjälpande underhåll, 0,4 kV-130 kV.
  • underhåll, felsökning och reparationer på vårt kabelnät.
  • nyinstallation/renovering av nätstationer.
  • förläggning av kabel samt fiber.
  • reparation och underhåll av gatubelysning.
  • övriga inom elnätsbranschen förekommande arbeten.
Om dig
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom elkraft och flerårig erfarenhet från elbranschen. Fokus läggs på säkert utförande av arbetsuppgifter och dina personliga egenskaper. Som person är du praktiskt lagd, van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och vill ha ett jobb där kvalitet är viktigt. Vi tror att du är en person med positiv syn på omvärlden samt både uppskattar långsiktighet och kan ställa om vid snabba förändringar. Beredskap kommer att ingå i tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt lägst B-körkort.

Meriterande är: ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten samt god datorvana.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

För mer information om tjänsten kontakta: Mårten Svensson, Arbetsledare för utförandeavdelningen marten.svensson@c4energi.se Tel:0733-737567

Sista ansökningsdag är 22 januari 2021 men vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - ansök därför redan idag.
Mer info
Kontaktperson Malin Nilsson
Telefon 0733-73 75 12
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C4 Energi ägs av Kristianstads kommun. Koncernen består av tre bolag C4 Energi AB, C4 Elnät AB och Kristianstads Biogas AB. Vi är i ledningen. Det går bra för C4 Energi och det är tack vare våra medarbetare och kunder som väljer oss för våra trygga och miljövänliga produkter och tjänster.