Medarbetare till kundservice

Medarbetare till kundservice

Som kundservicemedarbetare på C4 Energi AB kommer du ha ett varierande arbete med telefoni och administrativa arbetsuppgifter inom alla våra produkter.

Vi på kundservice har alltid kunden i centrum och vi är servicefokuserade med försäljningsfokus, vilket betyder att du som kundservicemedarbetare även ger kunderna erbjudanden och tar initiativ till merförsäljning.

Vem är du?

Du som söker tjänsten ska ha gymnasieutbildning, vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom sälj/admin/kundservice. Du är en kommunikativ person som uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi vill också att du är strukturerad, flexibel och kan hantera förändringar. Arbetet kräver initiativkraft samt god samarbetsförmåga men även att du är stresstålig och att du vågar ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer ingå i ett team där engagemang, eget ansvar och laganda värdesätts högt. Vi på C4 Energi har roligt tillsammans. Som person ser vi därför att du är framåt, ifrågasättande och lite av en visionär som alltid sätter kunden i fokus.

Goda datakunskaper i Officepaketet är en förutsättning samt en teknisk förståelse, gärna inom el, fjärrvärme eller bredband. Erfarenhet av affärssystem Lime och BFUS är meriterande.

Kontakt

Vi ser fram emot din ansökan där du utöver CV bifogar en riktad ansökan där det framgår varför just du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten söker du via e-post på lediga.jobb@c4energi.se.

För mer information är du välkommen att kontakta kundservicechef Jessica Persson 044-7807526 eller HR-chef Malin Nilsson 0733-737512.

Sista ansökningsdag är 27/10, intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.c4energi.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C4 Energi är en koncern ägd av Kristianstad Kommun. Koncernen består av tre bolag varav två dotterbolag. Inom koncernen har vi elavtal, elnät, fjärrvärme & fjärrkyla, fibernät, biogas & biogödsel.