Mättekniker till Fjärrvärme/Fjärrkyla

Mättekniker till Fjärrvärme/Fjärrkyla

Är du en lagspelare med god samarbetsförmåga och känsla för service och flexibilitet? Då kan tjänsten som mättekniker på vår underhållsavdelning vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mätarbyten, inventera lager, revisionsplanering, uppdatering av mätarregister, beställningar, rimlighetskontroll av mätvärden samt förbrukningskontroll.
Arbetsberedskap ingår i tjänsten.

Erfarenhet
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För tjänsten krävs B-körkort. Du har god datorvana.
Elkompetens är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Förutom flexibel lagspelare med god samarbetsförmåga och känsla för bra service är du självständig, ordningsam, strukturerad och har en positiv inställning. Du är även initiativrik och intresserad av att finna nya tekniska lösningar. Systematisk felsökning och felorsaksanalys är naturlig för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Ansökan
Du ansöker genom att maila personligt brev tillsammans med CV till: lediga.jobb@c4energi.se
Märk din ansökan "Mättekniker"

Frågor om tjänsten ställs dagtid till Marcus Järvensivu på telefon 0733-737637. Vi vill ha din ansökan senast den 16 februari 2020. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Marcus Järvensivu
Telefon 0733-737637
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.c4energi.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

C4 Energi är en koncern ägd av Kristianstad Kommun. Koncernen består av tre bolag varav två dotterbolag. Inom koncernen har vi elavtal, elnät, fjärrvärme & fjärrkyla, fibernät, biogas & biogödsel.