C4 Energi söker en marknadschef

C4 Energi söker en marknadschef

Vi söker en marknadchef som med det lokala och hållbarhet i fokus kan utveckla vårt marknads- och försäljningsarbete.

C4 Energi är det lokala energibolaget i Kristianstads kommun med drygt 110 anställda som arbetar för ett hållbart samhälle på affärsmässiga grunder.

Energi har vi gott om vilket vi erbjuder våra kunder, varje dag. Vi är i ledningen! Däremot har vi inte en marknadschef och därför söker vi nu en driven person som tillsammans med våra fantastiska medarbetare kan utveckla marknads- och försäljningsarbetet och ta det ett steg längre. Energibranschen står inför tuffa utmaningar och vi vill självklart ta oss an de utmaningarna på bästa sätt.

För oss är det viktigt att invånarna i Kristianstads kommun känner att våra produkter och tjänster är det bästa valet, har hög tillgänglighet och att de kopplar ihop vårt varumärke med stark lokal förankring och hållbarhet.

Marknadschef hos oss

Som marknadschef hos oss kommer du att ansvara för vår marknadsföring och försäljning av el, värme, solceller, kyla och fiber samt tjänster kopplade till energi, IT och fiber. Du är chef över ca 10 medarbetare och vi kommer att rekrytera ytterligare och i dessa rekryteringar spelar du en viktig roll.

Vi erbjuder ett utmanande chefsjobb där du rapporterar till VD och ingår i C4 Energis ledningsgrupp. Ett uppdrag där du förväntas bidra till koncernens gemensamma utveckling och är en viktig representant utåt och internt för C4 Energi.

Att vara marknadschef hos oss innebär att ansvara för att ta fram och genomföra marknadsstrategier, verksamhets- och marknadsplaner. Allt med syfte att säkra att vi arbetar i rätt kanaler för att bygga varumärket ännu starkare.

Du

För att passa in i rollen som marknadschef hos oss bör du ha varit verksam som ledare i fem år inom marknad och/eller försäljning. Sannolikt är du eller har varit chef över andra ledare. Vi tror att du är bosatt i eller beredd att bosätta dig i Kristianstads kommun för nå framgång i uppdraget. Du ska precis som vi tro på personliga möten och vilja jobba hårt för att tillgodose våra kunders behov. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats, vi är säkra på att motiverade och engagerade medarbetare både presterar och mår bättre.

Har du erfarenhet av energibranschen eller annan teknikorienterad verksamhet kan det vara meriterande. Du har en akademisk utbildning inom ett för jobbet passande område eller har genom ett flerårigt arbetsliv erhållit motsvarande kunskaper. Du är engagerad i hållbarhetsfrågor och det är ett plus om du har förmågan att se hur teknik kan användas för att möta kundernas behov.

Personen vi söker har ett kommunikativt och coachande ledarskap. Är du den vi söker så har du lätt för att knyta kontakter och bygga förtroende hos både kollegor, affärspartners och kunder samt en förmåga att motivera och inspirera andra. Då flera av C4 Energis projekt drivs tillsammans med kunder och leverantörer och tvärgående i den interna organisationen är god kommunikativ och samverkande förmåga mycket viktig. Digitalisering är en viktig del i vår strategi, varför kunskap och erfarenhet inom IT-området är meriterande.

I grunden är du en lagspelare som är prestigelös, flexibel och van att leda i förändring. Du ser det som naturligt att skapa förutsättningar för andra att lyckas och är kreativ och modig när det kommer till affärsmöjligheter. Energi, hållbarhet, IT och samhällsutmaningar ligger dig varmt om hjärtat och du har drivet och viljan att realisera idéer och koncept, alltid med ett affärsmässigt perspektiv.

Intresserad?

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mera är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Malin Nilsson 0733–737512.
Fackliga kontaktpersoner är Jessica Persson för Ledarna som nås på 044–7807526 (semester vecka27-28, 32–34) och Jörgen Dahl för Vision som nås på 044–7807543 (semester vecka 29-32)

Din ansökan

Låt oss veta varför just du är perfekt som vår nya marknadschef! Din ansökan skickar du till lediga.jobb@c4energi.se senast den 15/8 2019.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Nilsson
Telefon 0733737512
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.c4energi.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C4 Energi är en koncern ägd av Kristianstad Kommun. Koncernen består av tre bolag varav två dotterbolag. Inom koncernen har vi elavtal, elnät, fjärrvärme & fjärrkyla, fibernät, biogas & biogödsel.