Lösullsinstallatör

Lösullsinstallatör

Hej vi är ett härligt gäng som söker dig som har rätt inställning. Hos oss är du en viktig person, du kommer få arbeta nära cheferna som gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Arbetet består av spruta lösull på vindsbjälklag, väggar och golv. I varje grupp ingår två personer. Arbetet är fysiskt krävande och den sökande ska vara serviceminded och ha lätt för att jobba i team. Våra lösullsinstallatörer skall kunna utföra enklare snickeriarbeten

Du som person bör vara:

Positiv – vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans på jobbet och drar mot gemensamma mål

Självgående – tjänsten utförs på diverse olika arbetsplatser tillsammans med en kollega, så det gäller att hjälpa varandra och vara en bra lagspelare

Flexibel – den ena dagen är inte den andra lik, övertid förekommer då vi utför jobb lite längre bort

Noggrann – vi är stolta över vårt rykte som en duktig och professionell aktör. Det gäller att våra medarbetare utför våra tjänster med hög kvalitet och noggrannhet.

God fysik – Arbetet innebär en hel del kroppsarbete i trånga utrymmen.

Körkortskrav: B.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din intresseanmälan som du kan skicka via e-post: ansokan@byggisolering.se
Mer info
Telefon 1111111111
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.byggisolering.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggisolering Syd och vårat team strävar alltid efter goda relationer med våra kunder och materialleverantörer av lösull. Vårat mål är att alltid arbeta hårt för att upprätthålla ett bra samarbete och ömsesidig respekt för våra kunder på alla våra isoleringsuppdrag. Vi vet att behovet av en god samordning på arbetsplatsen är A och O för att kunna utföra ett bra och korrekt isoleringsarbete.