Systemadministratör / Nätverksadministratör / Systemtekniker

Systemadministratör / Nätverksadministratör / Systemtekniker

Har du erfarenhet av att arbeta som systemadministratör och söker en roll på ett internationellt företag med en familjär kultur som värdesätter individuell utveckling? Utöver ett härligt gäng kollegor erbjuder vi dig ansvaret för drift och utveckling av hela företags infrastruktur som idag består av både Linux- och Windowsmiljöer.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget skapar kartor och tillhandahåller information för att hjälpa personer att förflytta sig i städer på ett hälsosamt och hållbart sätt. Företaget agerar på den internationella arenan och har du besökt storstäder som London och New York är sannolikheten stor att du har tagit hjälp av företagets stadskartsfunktion. Det kan vara allt från skyltar interaktiva busshållsplatskartor som regelbundet uppdateras med senast tillgängliga servicedata eller kartor i tunnelbanan för att underlätta transporter.

ArbetsuppgifterI rollen som systemadministratör har du en central och aktiv roll i företagets IT-avdelning. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter såsom underhåll av befintliga IT-system, stödja användare, daglig drift av system och nätverk samt planering, implementering och installation av nya system och tjänster. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor från företagets olika avdelningar. Vidare driver du även olika IT-projekt som kan beröra system, hårdvara, inköp av tjänster till upprättande av nya miljöer. Det ingår även en del praktiskt arbete i den interna IT-miljön. Dokumentation är en viktig del av arbetet men även framtagandet av interna policys kopplat till IT.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess varvid det krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Formella krav
 • Vi söker dig med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
Du har goda kunskaper inom flera av följande områden:
 • Windows Server, Linux
 • Nätverksadministration
 • Virtualiseringsmiljöer
 • IT-säkerhet
 • MS Exchange
 • AD
Det är bra om du även har erfarenhet inom några av dessa områden:
 • PowerShell
 • Skripting med tex Bash
 • Övervakning/Monitoring med Nagios; Incinga eller Zabbix (Syslog, Grafana)
 • Backup-lösningar tex Borg
 • Molnlösningar tex AWS eller Azure
 • Relevanta certifieringar
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett proaktivt förhållningssätt som möjliggör utveckling av företaget in i framtiden och med den anledningen tror vi att du är en person som gillar att ta mycket ansvar. Du motiveras av att arbeta med problem där du fort börjar titta på olika lösningar för att komma tillrätt med ärendet. Du behöver lyssna in och förstå organisationens behov för att sedan driva, leda och styra arbetet framåt. En viktig framgångsfaktor i detta är god kommunikationsförmåga där du tillsammans med kollegor och organisation prioriterar arbetet samt främjar en kontinuerlig förbättring.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kristianstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemadministratör, Nätverksadministratör, Systemtekniker, Systemspecialist, Nätverksspecialist, Systemansvarig, Nätverksansvarig, IT-tekniker, IT konsult, Windows, Linux, IT, Data, Powershell, Backup, AWS, Azure, VMware, HyperV, Bash, Nagios, AD, Kristianstad, Skåne
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!