Solcellsmontör / Montör till Measol

Solcellsmontör / Montör till Measol

Är du flexibel, samarbetsvillig och trivs att jobba i team? Har du ett tekniskt intresse och en positiv inställning till jobbet? Då kan rollen som solcellsmontör på Measol bli din nästa utmaning!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Measol.

Om företagetMeasol är i grunden en monteringsfirma för solceller, där de samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som säljer lösningar. Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) grundades 2011 och har fokuserat på att vara experter på marknaden kring solel. Sedan augusti 2020 är Measol en del av Soltechkoncernen. De befinner sig just nu i en mycket expansiv fas där de nu etablerar sig både i Skåne och Göteborgsområdet. Nu söker de därför nya engagerade kollegor, som vill vara med och bidra till utbyggnaden inom solenergi och till ett mer hållbart samhälle!

ArbetsuppgifterI rollen som montör arbetar du ute på plats hos Measols kunder där du tillsammans med din arbetsledare monterar solceller på hustak. Arbetsuppgifterna består bland annat av montering av byggnadsställning, kabelförläggning, koppling av solceller, funktionstest, driftsättning och felsökning. Du hjälper även till och deltar i planering av arbetet tillsammans med den ledande montören.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska eller engelska
  • Meriterande med tekniskt intresse eller erfarenhet av teknisk installation, servicetekniker eller likvärdigt
  • Meriterande med kunskap inom el
  • Meriterande med B-körkort
Vi söker dig som har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångsätt. Arbetet sker främst utomhus och innebär tunga arbete vilket innebär att du bör ha god fysik.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kristianstad / närliggande
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, solcellsmontör, solceller, montage, el, heltid, Measol
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!