Säljare / Account Manager

Säljare / Account Manager

Är du i början av din karriär och vill utvecklas vidare inom försäljning? På Gat och Kantsten Sverige AB erbjuds du en roll som säljare där du arbetar nära kunden med hela processen från offert till genomfört projekt. Här får du chansen att växa i rollen och arbetar tillsammans med erfarna kollegor inom branschen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gat & Kantsten Sverige AB.

Om företagetGat&Kantsten Sverige AB är ett entreprenadföretag som även säljer natursten. Genom åren har de anlagt mängder av gator, torg, rondeller och offentliga miljöer runt om i landet samt sålt naturstenen till vissa av projekten. Detta gör att de är en helhetslösning vid många stora projekt.
Inom entreprenaden arbetar de över hela Sverige med både manuell och maskinläggning av olika typer av granit och natursten. Företaget har 16 medarbetare med mångårig kunskap om såväl stenarbetets utförande och kvalitet som naturstenens förmågor och hållbarhet.

Kunderna de arbetar åt är främst NCC, PEAB, och Skanska men de vänder sig även till kommuner mindre bygg och anläggningsföretag.

ArbetsuppgifterSom säljare av naturstensprodukter på Gat & Kantsten AB arbetar du både med nykundsbearbetning och befintliga kundrelationer. Du hanterar inkomna förfrågningar, räknar på offerter och har löpande kontakt med kunden gällande projekt. Du hanterar även det administrativa som t ex. att boka orders och frakter av material från leverantörer.

Du utgår från kontoret i Färlöv utanför Kristianstad där du sitter tillsammans med dina två kollegor på sälj samt ekonomiansvarig.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och försäljning
  • Meriterande med erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen
  • Meriterande med erfarenhet av att läsa ritningar
  • God dator och telefonvana och ett tekniskt intresse
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen motiveras du av att göra affärer samt bygga och utveckla relationer. Du tar stort ägandeskap för dina kundrelationer och ansvarsområden och säkerställer att samarbeten drivs framåt. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, är kvalitetsmedveten och mån om att leverera god serivce. Då det är ett litet bolag är det också viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att ställa upp för dina kollegor och ta ett gemensamt ansvar för företagets fortsatta resa.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Färlöv, utanför Kristianstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, kundansvarig, Account Manager
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!