Ordermottagare / Upphandlingskoordinator till Feralco Nordic AB

Ordermottagare / Upphandlingskoordinator till Feralco Nordic AB

Är du en nyfiken och driven person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du en stark vilja att lära samt vill arbeta i en rolig och utvecklande roll? I sådant fall söker vi dig till rollen som ordermottagare på heltid hos Feralco Nordic AB!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Feralco Nordic AB.

Om företagetFeralco Nordic AB tillverkar och säljer kemikalier för vattenrening och vattenbehandling till kommuner, pappers och massaindustri samt övrig industri i Norden. Feralco Nordic AB ingår i Feralco-gruppen som bildades 2001. Gruppen har bolag och produktionsenheter i nio olika länder i Europa. Antalet anställda i gruppen är 187 och omsättningen är ca 917 MSEK. Feralco-gruppen är privatägd och ingår i Mellby Gård-koncernen.

Feralco Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige, Sölvesborg och Vetlanda. Medarbetarna har lång erfarenhet av produkter, system och applikationer och arbetar med målsättningen att till rätt pris, i rätt tid och med rätt kvalitet producera, marknadsföra och leverera både traditionella och innovativa produkter och tjänster.

ArbetsuppgifterSom ordermottagare hos Feralco Nordic AB arbetar du främst med fakturering mot kunder, återförsäljare och leverantörer. Vid arbete med fakturering samarbetar du med kollegorna på order och ekonomi samt har nära kontakt med säljarna. I rollen kommer du även få möjlighet att lära dig om offentliga upphandlingar och så småningom driva egna upphandlingar. Utöver detta kommer du även ansvara för att publicera och uppdatera de dokument som finns tillgängliga på företagets hemsida.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller juridik
  • Något års erfarenhet av arbete inom administration (fakturering, inköp och/eller dokumentläsning av offentliga upphandlingar är meriterande)
  • Mycket god förmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska
För att lyckas i rollen är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt ber om hjälp när det behövs. Då arbetsuppgifterna är varierande från dag till dag har du förmågan att prioritera samt anpassa dig efter hur arbetet utvecklar sig. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och tvekar inte att ställa upp för att stötta andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten!

Övrig information
Start: 1 september
Plats: Sölvesborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ordermottagare, upphandlingskoordinator, fakturering, offentliga upphandlingar, dokument, ekonomi, juridik, logistik, heltid, Feralco Nordic AB, Sölvesborg
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!