Mättekniker / Tekniker / Montör

Mättekniker / Tekniker / Montör

Är du händig och gillar att arbeta med kroppen? Nerostein är den ledande leverantören av bänkskivor i Skandinavien och söker nu en mättekniker till Kalmar eller Kristianstad och region Skåne.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nerostein.

Om företagetNerostein ltd med bas i Tallin i Estland är det unga företaget med start 2015 som levererar högkvalitativa sten-bänkskivor till Skandinavien, Finland, Frankrike, Belgien och Storbritannien, samt självklart Lettland och Estland. Bänkskivorna görs av kvarts, granit, marmor och keramik och utvinns från stora stenbrott världen över.

Nerostein producerar ca 18. 000 kök per år, och kommer att växa under år 2021 med högt uppsatta mål. De söker nu en mättekniker som vill vara med att utveckla arbetet i södra Sverige och Kalmar.

ArbetsuppgifterSom mättekniker arbetar du självständigt ute hos Nerosteins kunder med att mäta utrymmet där bänkskivan ska vara, överför detta till materialet som ska användas och beställer detta från Nerosteins leverantörer. Du jobbar med den senaste tekniken inom laser och Auto CAD för att göra ritningar och skapa en perfekt avbild av den bänkskiva kunden önskar. Du jobbar brett med att både mäta samt montera bänkskivor hos kund, där du har en kollega till hjälp.
Dagarna består i att ha dialog med kunder inför mätning och installation och ingen dag är den andra lik. Arbetet kan innebära tunga lyft.

Du kommer att få en gedigen utbildning om ca 2-4 veckor på plats i Tallin, där du lär dig mätverktygen, Auto-CAD, montage och om produkterna.

Tillkommer gör mottagande av varor till ett lokalt lager där du kör truck och organiserar beställda bänkskivor.

Du arbetar från hemmet med företagsbil och arbetar i ett stort område från Kalmar till Kristianstad med omnejd.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande inom tex bygg eller snickeri
  • Stort intresse för teknik och bygg
  • Du är händig och gillar att arbeta med händerna
  • B- körkort
  • Flytande i svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet inom Auto-CAD eller liknande program
  • Meriterande med truckförarkort
Vi tror att du är en person som tycker om att jobba fysiskt och att du ser dig själv som en händig och praktisk person. Du har öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Du är van att arbeta analytiskt och att tänka logiskt för bästa resultat. Du är därtill serviceinriktad och duktig på att bemöta olika slags kunder, något du tycker är roligt.

Övrig information
Start: 1/8 2021
Plats: Kalmar / Skåne län med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mättekniker, tekniker, montör, cad, autocad, kalmar, skåne, kristianstad, kök, köksbänkar, teknik
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!