Innesäljare / Säljare / B2B

Innesäljare / Säljare / B2B

Vi söker innesäljare med ett par års erfarenhet av försäljning/Administration inom B2B till kund i Kristianstadtrakten.

Om företagetFöretaget är leverantör av lösningar inom bygg och anläggningsbranschen där de gemensamma nämnarna är säkerhet och hållbarhet. De erbjuder lösningar för att effektivisera anläggningsprocessen. Företaget arbetar med ledande leverantörer inom Europa och USA där dom har ett helhetstänk och kan tillhandahålla produkter av hög kvalitet. Det kan vara allt från gröna tak, dräneringssystem, bullervallar och parkmiljö m.m.

ArbetsuppgifterSom innesäljare hos Företaget arbetar du främst med företagskunder och har kontakt med föreskrivande led och entreprenörer. Det är lösningar inom offentlig miljö så som takträdgårdar, ogräskontroll, geomembraner och ytarmering. Du kommer att vara en viktig länk och representant för företagets kunder och en nyckelperson för att skapa nöjda kunder. Förutom försäljning så ingår administrativa uppgifter och att bistå kunden genom hela projektförloppet.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Ett par års erfarenhet av försäljning och administration
  • Erfarenhet av B2B försäljning (meriterande)
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B körkort
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är driven och självgående i dina kontakter med kunder och kollegor. Att vara motiverande, lojal och ärlig är en självklarhet för dig och du ställer gärna upp för dina kollegor och företaget.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
Plats: Utanför Kristianstad
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, account manager, AM, B2B, kundtjänst, Kristianstad
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.