Säljare / Säljagent till Berendsohn, Södra Sverige

Säljare / Säljagent till Berendsohn, Södra Sverige

Det går bra för Berendsohn, vi har en stark tillväxt och behöver nu förstärka vårt team av 6 säljagenter. Vi söker därför en

Säljagent / Säljare

Med ansvar för Södra Sverige


Vill du kunna påverka din arbetssituation, arbeta självständigt med ett eftertraktat sortiment och har ett brinnande intresse för att skapa, utveckla samt bibehålla relationer - då är du välkommen till oss. Du kommer arbeta ifrån ett eget bolag och ansvara för såväl befintliga som nya kunder i Södra Sverige som bl.a. innefattar Malmö, Falkenberg och Kristianstad.

"Tjänsten som säljare/säljagent är ett fritt och stimulerande arbete med en bra uppbackning från företaget genom att alltid ha en kollektion i toppklass. Berendsohn är ett väl inarbetat företag med ett välkänt varumärke med anor från 1800-talet. Det ger oss en enorm trygghet och stabilitet där man får möjlighet att utveckla sin kreativitet samt kunna påverka sin egen lön. Jag själv har jobbat i 31 år och trivts väldigt bra."

- Håkan Öhgren, säljare/säljagent

Din roll som säljagent

Som säljagent i Södra Sverige har du ett försäljningsansvar för såväl befintliga (ca 500) som nya kunder i området med ett väl upparbetat CRM-system till din hjälp. Du skall presentera och sälja vårt eftertraktade sortiment för att hjälpa kunderna att stärka deras profil och kundrelationer. Vårt sortiment som uppdateras 2 ggr/år är utvecklat i samarbete med våra designers.

Du gillar att ha ett självständigt arbete med frihet under ansvar där vi ger dig en bra grundtrygghet och där du dessutom kan påverka såväl ditt arbete som inkomster.

Du kommer att rapportera till Berendsohns Sverigechef.

Din profil

Det viktigaste är att du brinner för försäljning och att utveckla relationer med dina kunder.
  • Du motiveras av att arbeta för en seriös och framgångsrik säljorganisation
  • Du trivs med frihet under ansvar och vill arbeta med intressanta och starka varumärken
  • Du är självgående, prestationsinriktad, energisk och har erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du vill arbeta med ett eget bolag och behärskar svenska i tal och skrift
  • Är du idag i, eller har erfarenhet av branschen är det ett stort plus men inget krav.
Berendsohn erbjuder

Vi erbjuder dig ett koncept som gör det enkelt och säkert för dig att komma igång som säljagent med ett eget bolag och du får genom Berendsohn kontinuerlig utbildning samt stöd och praktiska verktyg. Du får alla förutsättningar för att lyckas hos oss!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Johansson, på tel. 031-762 36 00.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Berendsohn AG har sedan 1832 med sin gedigna historia utvecklats till ett framgångsrikt företag med över 800 medarbetare i Tyskland, Italien, Österrike, Benelux, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz och Polen. Berendsohn AG utvecklar och säljer exklusiva reklam- och presentartiklar av högsta kvalitet på Business- to Businessmarknaden och omsätter årligen 600 miljoner.För mer information om Berendsohn och deras produkter vänligen läs mer på www.berendsohn.se

Sökord: säljagent, sälj, säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, försäljare, distriktansvarig, distriktsäljare
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!