Toppsäljare sökes

Toppsäljare sökes

Är du en person med ett stort driv och engagemang som alltid strävar efter att lyckas erbjuda kunderna den bästa lösningen för just dem. Då kan det vara just dig vi söker! Just nu söker vi en stjärnsäljare till Bilia Toyota i Kristianstad. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ha hand om hela affären, från uppsökandet/första mötet med kund och vidare genom både affär till dennes kommande bilägande. Genom ditt förtroendeingivande och förstklassiga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter att nå individuella, såväl som gemensamma mål. Ni jobbar både mot kunder i bilhallen och ute på fältet. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi vill att du ska ha erfarenhet av försäljning, gärna med goda dokumenterade säljresultat. Har du inte tidigare arbetat med försäljning av bilar, lär vi upp dig på plats. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har ett intresse för försäljning och service där du alltid sätter kunden i fokus. Som säljare hos Bilia Toyota är det viktigt att du är förtroendeingivande och att du har ett professionellt och trevligt bemötande. Du är resultatorienterad, strukturerad och trivs med att sträva efter uppsatta mål. Engagemang och en förmåga att ta egna initiativ är egenskaper som krävs. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete. Din inställning är att mycket kundkontakt ger många affärer och du är van att söka upp nya kunder. Vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera dig med dessa egenskaper.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia Toyota i Kristianstad.
Facklig representant Edvard Milovanic, Unionen Malmö, tfn 010-4979822

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Niehqvist
Telefon 010-497 98 13
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.