Lastbilsmekaniker till Kristianstad och Hässleholm

Lastbilsmekaniker till Kristianstad och Hässleholm

Vi söker erfarna Lastbilsmekaniker till Kristianstad och Hässleholm

Börjessons lastbilar i Kristianstad och Hässleholm är fullserviceanläggningar med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna

Arbetet som mekaniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet inom lastbilar, bussar och elektronik inom tunga fordon är ett plus. Viss datorvana krävs då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdag är den 19 mars 2021. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Tomas Stjernfelt på via e-post: Tomas.Stjernfelt@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.