Kundmottagare

Kundmottagare

Vi söker en Kundmottagare

Som Kundmottagare kommer du betjäna kunder i butiken och via telefon samt serva våra tekniker på verkstaden. Arbetet innebär kundmottagning och servicerådgivande arbetsuppgifter, samt planering av den dagliga driften i verksamheten.

Kundmottagaren planerar in jobben och förbereder arbetsorders till teknikerna, samt säkerställer att nya arbetsorders alltid finns tillgängliga för teknikerna när de är redo att påbörja nästa jobb. Kundmottagaren samarbetar primärt med verkmästarna men också med reservdelsteknikerna. Du arbetar med högt fokus på såväl intern som extern kund, i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation. Arbetet omfattar försäljning till externa kunder och verkstäder. Tjänsten är 100 % administrativ.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete inom fordonsbranschen. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare arbetat med servicearbete samt har erfarenhet av arbete med lastbilar/bussar. Vi ser att du har vana av att arbeta med telefon och dator som redskap.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, prestigelös och har en god känsla för service. Då rollen innefattar mycket administrativt arbete krävs det att du har ett gott ordningssinne. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Samarbete är A och O i denna roll vilket är en självklarhet för dig och du samarbetar med glädje.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Tomas Stjernfelt på via e-post: Tomas.Stjernfelt@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.