Vi söker Fastighetsskötare till vår nya anläggning i Kristianstad

Vi söker Fastighetsskötare till vår nya anläggning i Kristianstad

Vi är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar service och tvätt. Vi flyttar till en ny anläggning i Kristianstad som kommer stå klar hösten 2018. Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta med underhåll av fastigheter, tvätthall, bolagets tomtmark och fastighetens försörjningsystem. I arbetet ingår städning och renhållning. Du arbetar med miljö- och arbetsmiljöhantering, samt är delansvarig för åtgärder efter miljörond. I arbetet verkar du även som chaufför. Arbetsuppgifterna kan även innebära att utföra enklare uppdrag i verkstaden såsom service av lastbilar.

Din bakgrund

Du har 3 årig gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk utbildning med vana av att genomföra service på lastbilar, samt minst 3 års praktisk erfarenhet inom byggbranschen. För att kunna utföra arbetet förväntar vi oss att du har kunskap om hantering av maskiner och arbetsredskap.

Personliga egenskaper

Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att uppträda korrekt, professionellt, positivt och på ett förtroendeingivande. Minst B-körkort är ett krav. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska, då utländska kunder förekommer.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. I slutet av 2018 flyttar vi även in i en helt ny anläggning med verkstad, butik, reservdelslager och administration.

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor i form av fast lön och årlig bonus, samt ansvar med befogenheter. Sysselsättningsgraden är heltid. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Du är välkommen att sända din ansökan senast den 31 juli till jobb@borjessonsbil.se

Märk din ansökan med Fastighetsskötare/KRSD.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Per-Ola Levin på via e-post: per-ola.levin@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.borjessonslastbilar.se
Sista ansökningsdag 31 juli (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinans. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 på alla våra driftställen och arbetar med ett långtgående miljöarbete enligt ISO 14001.

Idag befinner sig Börjessons på flera orter, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Östra Ljungby, Klippan, Alingsås, Karlshamn och Karlskrona. Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Våra ledord Service - Kunskap - Trygghet kännetecknar vårt förhållningssätt gentemot våra kunder och kollegor.