Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Kristianstad

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Kristianstad

Mitt namn är Anton och jag arbetar som arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Malmö. Jag söker nu en fastighetstekniker till vårt kontor i Kristianstad. Du kommer tillhöra vårt team med tre kollegor som arbetar med både fastighetsteknik och skötsel. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning och ett coachande ledarskap där individen kommer i första hand. - Anton Sahlin, Arbetsledare

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver. Parallellt med detta följer du upp och rapporterar administrativt.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
  • Arbeta i styr- och övervakningssystem
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från hemmet.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetstekniker hos oss ser vi att du är en problemlösare som trivs i kontakt med både kunder och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ, gillar att arbeta med frihet under ansvar och har ett servicetänk. För denna tjänst är det även av vikt att du kan arbeta självständigt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; "personliga, nytänkande och professionella" och vårt gemensamma löfte "Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar".

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare, Anton Sahlin, 040-6171 396.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-12-18
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.