Timanställda Bussförare till Arriva i Kristianstad!

Timanställda Bussförare till Arriva i Kristianstad!

Är du bussförare och önskar en flexibel anställning, se hit! Nu söker vi timanställda bussförare till vår stads- och regiontrafik i Kristianstad.

Om tjänsten:

Som bussförare hos oss på Arriva är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Skånetrafikens och Arrivas ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik hos oss.
För att passa i rollen som förare hos Arriva ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.

Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.

En anställning hos oss på Arriva förutsätter att du:
  • Kan arbeta skift enligt schema
  • Innehar D-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift
  • Är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige
  • Har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Godkänt drogtest som Arriva bokar
  • Utdrag från belastningsregistret - beställ direkt via polisens hemsida och kuvertet ska lämnas till oss oöppnat.
Övrigt:

Tjänsterna tillsätts fortlöpande och tjänstgöringen börjar under maj/juni 2021. Samtliga rekryterade genomgår en intern utbildning för att sedan köra Arrivas linjer med stads- och regionbussarna.

Har du frågor till oss ställ dem per mejl:

Enhetschef Emma Sandström: Emma.sandstrom@arriva.se

Enhetschef Niclas Söderberg: Niclas.soderberg@arriva.se

Trafikchef Martin Frennessen: Martin.frennessen@arriva.se

Varmt välkommen med din intresseanmälan senast den 9/5!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?