Fordonsvårdare till Arriva i Kristianstad

Fordonsvårdare till Arriva i Kristianstad

Fordonsvårdare till Arriva i Kristianstad

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi söker dig som genom ditt dagliga engagemang ser till att våra kunder och förare får en trafiksäker buss som dessutom ska vara ren och hel. Vi bedriver busstrafiken i Kristianstad och dess omnejd med 54 bussar.

Arbetsuppgifter

Som fordonsvårdare är det din huvudsakliga uppgift att se till att Arrivas uppfyller de krav som finns på renlighet, säkerhet och underhållsstandard. D-körkort är meriterande.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Tvätta, städa, tanka och fylla på vissa förbrukningsmaterial i fordonen
  • Daglig säkerhetskontroll enligt fastställd checklista
  • Reparera enklare fel och skador, som till exempel byten av lampor och skadade sitsar
  • Dagligen rapportera till arbetsledning enligt våra rutiner
Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Som en förlängning av våra värderingar erbjuder vi också en medarbetarprofil som visar vad vi tycker är viktiga beteenden för oss som arbetar på Arriva. Du blir en del i att våra kunder kommer säkert och i tid till, jobb, skolor eller övriga aktiviteter. Därmed bidrar du till Arrivas vision - Nöjd kund, Hela resan!

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter inom underhåll, städning eller tvätthall eller varit verksam inom branschen tidigare. Eftersom arbetet är fysiskt krävande ställer det krav din fysik

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och baskunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har D-körkort.

Vi lägger också en stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och flexibel. Du ska ta dig an alla de arbetsuppgifter som du får. Vidare ser vi att det är viktigt med en god samarbetsförmåga då fordonsvårdarna arbetar tätt tillsammans i team. Du behöver även vara stresstålig samt kunna ta eget ansvar för att utföra jobbet självständigt.

På Arriva uppmuntrar vi mångfald och tillämpar positiv särbehandling vilket innebär att vi prioriterar kandidater av underrepresenterat kön vid likvärdiga meriter.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är nattetid och du kommer även vara schemalagd vissa helger som följs av bra kollektivavtal och anställningsvillkor inom en stabil bransch. Du har möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av den nya verksamheten.
Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag och våra medarbetare har även rabatterade priser på utvalda träningskedjor.

Ansökningsprocess

Är du intresserad? Sök redan nu. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För frågor kontakta TF Fordonsvårdschef, sim.gustafsson@arriva.se samt tvätthallsansvarig: mirnes.merdzic@arriva.se

Skicka din ansökan senast 31 juli.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan
Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?